Як жителям Харкова вивезти великогабаритні відходи

Куди звертатися, щоб вивезти великогабаритні відходи

Минулого місяця у комунальників Харкова значно збільшилися обсяги роботи. Що стало причиною тому та що заборонено робити жителям багатоповерхових будинків у Харкові, пояснили у Харківській міській раді, повідомляють "Коментарі”.

За даними міськради, КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” у січні вивезло близько 140 тис. куб. м відходів.Директор підприємства Олексій Артикуленко повідомив, що минулий місяць додав підприємству роботи, пов’язаної з ліквідацією наслідків обстрілів Харкова. Однак попри складнощі, комунальники виконали всі планові роботи та продовжували підтримувати чистоту в місті. 

Олексій Артикуленко наголосив, що працівники підприємства уважно ставляться до кожного звернення харків’ян і, “наскільки це можливо, їх задовольняють”. Він нагадав, що для вивезення великогабаритних відходів після ремонту будинку чи квартири необхідно укладати договір, а не викидати такі відходи у контейнери та контейнери-бункери загального користування або поруч із ними.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Харкові продовжують стежити за санітарним станом прибудинкових територій. Відповідна комісія перевіряє двори та оцінює стан прибудинкових територій. Що виявили у дворах Київського району, читайте за посиланням

Також у Харкові продовжують ліквідацію наслідків ворожих атак. Комунальні служби Харкова завершують роботи з консервації пошкодженого даху житлового будинку на вул. Бакуліна. У КП “Харківспецбуд” розповіли, що з пошкоджених 1,9 тис. кв. м покрівлі більша частина була повністю зруйнована.

Детальніше про терміни відновлення пошкодженого будинку, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться