Харків'яни можуть отримати компенсацію на оплату ЖКП

Що відомо про умови отримання часткової компенсації в Харкові

У Харкові деякі громадяни мають право на отримання компенсації на оплату житлово-комунальних послуг та користуються ними. Про умови отримання таких виплат розповіли у Харківській міській раді, повідомляють "Коментарі".

В Управлінні соціального захисту населення Немишлянського району продовжують приймати заяви на часткову компенсацію оплати житлово-комунальних послуг пільговим категоріям громадян.

У Харківській міській раді зазначили, що на початок лютого майже 500 жителів району отримують адресну грошову компенсацію. Отримати відповідну допомогу можуть: 

  • сім’ї матерів-героїнь;

  • особи з інвалідністю І та ІІ групи по зору;

  • дружини/чоловіки (які не одружилися вдруге) померлого громадянина, котрий мав статус постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи, смерть якого не пов’язана з аварією на ЧАЕС; 

  • члени сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України. 

“На період опалювального періоду їм надається часткова компенсація оплати послуг з постачання природного газу на опалення житла”, - уточнили у міській раді.

Детальну інформацію щодо нарахування пільг можна отримати в управлінні соцзахисту населення.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що споживачі у Харкові та області неправильно сплачують послуги розподілу газу. У компанії розповіли, що виявили помилки при оплаті 1,5 тис. квитанцій. Про розповсюджені помилки можна дізнатися за посиланням.

А в Управлінні соціального захисту населення Балаклійської міської ради попередили про зміну процедури призначення пільг. Детальніше про умови отримання пільг можна дізнатися за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться