В одному з будинків у Харкові виникли проблеми з водою: подробиці

Жителі району щодня подають до 40 заявок щодо проблем з водою

У Харкові спеціалісти провели складний ремонт в одному з багатоквартирних будинків. Проблема виникла з трубами холодного водопостачання. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

На компідприємстві розповіли, що бригади ділянки Немишлянського району провели складний ремонт внутрішньобудинкових систем водопостачання. Роботи виконали у будинку на вулиці Харківських Дивізій, 10. 

Складність ремонту обумовлена тим, що у будинку немає підвального приміщення - спеціалістами довелось проводити заміну 35-метрового відрізка труби під квартирами, розташованими на першому поверсі.

Начальник районної ділянки Іоланта Дика розповіла, що на Салтівське шосе, 118 працівники розпочали перекладання 60 метрів ділянки холодного водопостачання. Також нещодавно було замінено 35 метрів каналізації у двох будинках на проспекті Героїв Харкова та вулиці Ковтуна.

Паралельно щоденно фахівці відпрацьовують 30-40 заявок мешканців Немишлянського району. “Серед проблемних питань залишаються такі, як доступ до квартир, де тимчасово відсутні господарі, та використання каналізації не за призначенням”, - зауважила Іоланта Дика.

Загалом спеціалісти компідприємства за минулий рік встановили 1,5 км систем водопостачання, водовідведення та зливової каналізації. Серед іншого системи були замінені в п'яти будинках, які постраждалих від ворожого обстрілу. У 53 будинках спеціалісти провели значні ремонти, хоча планувалося проведення ремонтів у 45.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що цього року в КП “Харківводоканал” планують замінити 40 км мереж у 540 будинках. Детальніше про обсяги запланованих робіт у харківських будинках читайте за посиланням.

Також писали, що відбувається у Харкові та області з опаленням та водою.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться