Харківські комунальники продовжують роботи в місті (ФОТО)

Сьогодні комунальники вийшли на вулиці Харкова

Комунальники в Харкові продовжують прибирати вулиці, тротуари, парки та ремонтувати будинки. Які роботи та де проводили працівники 6 лютого, повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, у Холодногірському районі КП “Харківспецбуд” виконують роботи з поточного утримання житлових будинків. Спеціалісти компідприємства ремонтують поручні та лави, закривають контури тощо.

У Новобаварському районі працівники КП “Харківблагоустрій” продовжують прибирання прибудинкових територій.

Прибирають комунальники і зони відпочинку. За минулий тиждень працівники КП “Об’єднання парків культури та відпочинку м. Харкова” вивезли понад 11 куб. м сміття та великогабаритних відходів, обрізали 20 дерев і зібрали 120 куб. м гілок.

Загалом працівники підприємства прибрали понад 117 га території зон відпочинку, привели до ладу 11 дитячих і спортивних майданчиків, а також три майданчики для вигулу собак.

За попередню добу працівники КП “Шляхрембуд” вивезли понад 45 куб. м снігу, льоду і твердих побутових відходів, а також використали 253 куб. м піщано-сольової суміші та 125 т солі.  

Також комунальники прибирають кригу та змет на проїжджій частині вулиць і доріг та відновлюють асфальтобетонне покриття в місцях розриття інженерними службами. 

Сьогодні, 6 лютого, на дорогах Харкова працювали 174 робітники та 81 одиниця спецтехніки підприємства.

Раніше "Коментарі" повідомляли про небезпеку для водіїв та пішоходів у Харкові та області. Детальніше про зміни ситуації читайте за посиланням

Також у Харкові опікуються безпритульними тваринами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться