У Харкові закрили проїзд: що відомо

У Харкові продовжують ліквідацію наслідків ворожих обстрілів

У Харківській міській раді повідомили про обмеження руху в місті, пишуть "Коментарі. Харків". 

У міськраді наголосили, що рух транспорту на вул. Трінклера, на ділянці від пр. Незалежності до майдану Свободи, заборонений до 18:00 15 січня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю проведення робіт з усунення наслідків ворожих обстрілів.

Об’їхати закриту ділянку можна вул. Сумською, пр. Незалежності, пр. Науки, пл. Свободи та ін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у КП “Харківводоканал” розповіли про заплановані ремонтні роботи на 2024 рік.

Начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" Валерій Харлан зазначив, що на поточний рік запланована заміна щонайменше 40 км мереж у 540 будинках. “Зазначу, що до цієї цифри не входять поточні ремонти з реконструкцією невеликих обсягів робіт”, - уточнив спеціаліст.

За його словами, у плани закладають значні заміни на каналізаційних системах, особливо чавунних, вони найчастіше ушкоджуються після обстрілів. Спеціаліст запевнив, що Графіки капітальних відновлень підкріплені якісними матеріалами та обладнанням, також бригади забезпечені всім необхідним для аварійних ремонтів мереж.

Валерій Харлан уточнив, що ремонтні бригади управління у 2023 році замінили 70 км комунікацій. Зокрема, оновили 46 км трубопроводів холодної води та 24 км водовідведення, а технічними оглядами охопили усі 6240 будівель.

Детальніше про зміни в Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться