Соціальних працівників на Харківщині забезпечили транспортом (ФОТО)

Як зміняться умови роботи соціальних працівників у громаді на Харківщині

Соціальні працівники у Печенізькій громаді отримали триколісні велосипеди. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Печенізької громади. 

Печенізький селищний голова Олександр Гусаров наголосив, що мобільність та швидке пересування дуже важливе для соціальних працівників. “Щодня їм доводиться долати по кілька кілометрів в одну сторону, щоб дістатись до своїх підопічних. Тому такий мобільний вид транспорту, як велосипед, дає можливість ефективніше використовувати робочий час, суттєво полегшує роботу, адже соціальні робітники доставляють своїм підопічним гуманітарну допомогу, харчові продукти, господарчі товари та інше”, - наголосив очільник селища. 

З метою покращення ефективності надання соціальних послуг мешканцям Печенізької громади, соціальним робітникам КУ “Центр надання соціальних послуг Печенізької селищної ради” передали 3 новеньких велосипеди.

“Звісно, що цієї кількості велосипедів недостатньо для наших соцпрацівників, але ми продовжуємо шукати можливості та нових партнерів для оновлення велосипедного парку установи”, - підкреслив Олександр Гусаров.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Олексіївській громаді для зручності пересування мешканців працює соціальне таксі. У громаді розповіли про найпопулярніший маршрут, а також уточнили, куди можна поїхати безплатно. Хто може скористатися послугою соціального таксі, читайте за посиланням

А у Дергачівській громаді опікуються родинами загиблих Героїв. Днями надали допомогу родині загиблого військового. Хто та куди може звертатися за допомогою, читайте за посиланням.  




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться