У Харкові збільшується кількість скарг: чим незадоволені містяни

Автори петицій звертають увагу на проблеми з транспортом у Харкові

На сайті електронних петицій до Харківської міської ради містяни зареєстрували відразу кілька звернень, які стосуються організації транспортного руху в Харкові, повідомляють "Коментарі. Харків".

Авторка одного звернення, Дина Хабирова, просить значно звузити вулиці. "Щоб зберегти екологію міста й повернути харків'ян до міського транспорту, треба звузити харківські вулиці у 2-3 рази", - пояснила авторка. 

Проголосувати за петицію можна протягом 88 днів за посиланням

Автор іншого звернення, Стас Світличний, пропонує виділити окремі смуги для громадського транспорту на пр. Гагаріна. "По проспекту Гагаріна ходять як тролейбуси, так і автобуси тому правильним рішенням було б виділення окремих смуг за рахунок чого й автобуси й тролейбуси зможуть їхати швидше. Також до введення в роботу станції метро "Одеська" це зможе допомогти у перевезенні пасажирів до станції метро "Проспект Гагаріна", - пояснив автор.

Проголосувати за петицію можна протягом 88 днів за посиланням

Авторка ще одного звернення, Любов Ходирева, просить відновити старий маршрут тролейбуса №2.

"Прошу пустити додатковий транспорт або повернути старий маршрут тролейбуса 2 до Жуків, адже їздить дуже багато людей. А 55 тролейбус скріпив між собою два райони. Та розглянути можливість на подовження графіку 55 тролейбусу у бік Жуковського", - пояснила Любов Андріївна.

Проголосувати за петицію можна протягом 88 днів за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові тимчасово закрили проїзд через ліквідацію наслідків ракетних ударів по місту.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться