У Харкові та області анонсували масштабні перевірки: що контролюватимуть

Які об'єкти будуть перевіряти в Харкові та області

У Харкові заплановані обстеження небезпечних об'єктів. Відповідне рішення ухвалили після подій, які трапилися у місті після чергового ворожого обстрілу.  Про це повідомили “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міській раді пояснили, що з огляду на трагічні події, що сталися в Немишлянському районі через ворожу атаку на територію нафтобази Харківський міський голова Ігор Терехов дав доручення щодо перевірок міській комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У Харківській міській раді нагадали, що обстріл нафтобази та пожежа, яка виникла після цього, призвели до загибелі харків'ян, у тому числі трьох дітей, а також знищення житлових будинків та забруднення нафтопродуктами річки Немишля.

“Згідно з рішенням КТЕБ, буде створена спеціальна комісія, яка обстежить виконання вимог техногенної та пожежної безпеки, законодавства у сфері охорони праці та екології на хімічно- та вибухонебезпечних об'єктах, зокрема, нафтобазах та складах паливно-мастильних матеріалів”, - пояснили у міській раді.

Ігор Терехов звернувся до бізнесу з проханням з розумінням поставитися до таких перевірок. Він наголосив, що потрібно зробити все щоб запобігти ймовірним наслідкам можливих атак з боку рф.

Також проведуть відповідні перевірки і на території Харківської області. У Харківській ОВА повідомили, що було ухвалено рішення про посилення перевірок та заходів контролю на місцях зберігання, транспортування і реалізації нафтопродуктів та інших небезпечних обʼєктів на території регіону.  

Раніше “Коментарі” повідомляли у Харкові відповідна комісія обстежила будинки, які були пошкоджені та зруйновані внаслідок обстрілу та пожежі в Харкові. Власники такого житла можуть отримати відповідну компенсацію за програмою “Відновлення”

Нагадаємо, що наслідки ворожої атаки на Харків інформували своїх читачів закордонні медіа. Як там розповіли про ситуацію в Харкові, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться