В одному з районів Харкова перевірили двори: що виявили

У Харкові перевірили двори понад 60 будинків

У Харкові продовжують контролювати стан прибудинкових територій. Нещодавно провели перевірку в Основ'янському районі. Що виявили у дворах харківських багатоповерхових будинків повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

“Комісія КП "Харківблагоустрій" і КП "Жилкомсервіс" перевірила санітарний стан прибудинкових територій в Основ'янському районі. Загалом були оглянуті двори 61 будинку на пр. Гагаріна, вулицях Грозненській, Південнопроектній та Мереф’янському шосе”, - повідомили у міській раді.  

За результатами проведеної перевірки повідомили, що санітарний стан прибудинкових територій – задовільний. Комунальники усунули незначні зауваження, зокрема, оголошення на фасаді будинку. 

У Харківській міській раді повідомили, що близько 150 робітників щодня підтримують чистоту біля майже 1,1 тис. багатоквартирних будинків.

Нагадаємо, що у Харкові анонсували масштабні перевірки. Причина проведення - наслідки нещодавнього обстрілу міста, коли стався витік нафтопродуктів. Харківський міський голова Ігор Терехов дав доручення щодо перевірок міській комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Перевірятимуть виконання вимог техногенної та пожежної безпеки, законодавства у сфері охорони праці та екології на хімічно- та вибухонебезпечних об'єктах, зокрема, нафтобазах та складах паливно-мастильних матеріалів.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що через витік нафтопродуктів у Харкові посилять контроль якості водопровідної води. Повідомляли, що нещодавній витік не вплинув на якість водопровідної води. При цьому контроль у напрямку лабораторних досліджень посилюється.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться