У Харкові проводять заміну важливих комунікацій (ФОТО)

Спеціалісти використовують труби, які не піддаються корозії

КП "Харківські теплові мережі" проводить заміну старих транзитних комунікацій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

На компідприємстві пояснили, що торік у Немишлянському районі комунальники переклали 5 км транзитних мереж, більше третини з яких поміняли на пластикові, що не піддаються корозії. У планах на 2024 рік - заміна транзитних комунікацій на 12-ти об'єктах. Зокрема, зараз такі роботи завершуються у підвалі однієї з п'ятиповерхівок.

Як зазначили на підприємстві, технічно зношені транзитні трубопроводи можуть створити багато проблем мешканцям та комунальним службам, тож у Харкові активно їх міняють. Перші 17 км транзитів комунальники встигли перекласти ще до початку повномасштабної війни.

“На сьогодні в Харкові замінили понад 30 км транзитних комунікацій. Роботи тривають”, - уточнили на компідприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в очікуванні зниження температури в ніч з 16 на 17 січня у Харкові на усіх джерелах підвищують температуру теплоносія

В КП “Харківські теплові мережі” зазначили, що за минулу добу працівники оперативно локалізували та усунули 17 дефектів на мережах центрального опалення та гарячого водопостачання.

Крім того, щодня робочий ранок на філіях розпочинається з обходу та обстеження теплових мереж на предмет витоків, а також ревізія запірної арматури на теплових рамках, чистка фільтрів, технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем. “Тривають роботи з відновлення ізоляції на тепломагістралях зовнішньої прокладки”, - розповіли про проведення робіт на компідприємстві.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться