У Харкові працює російська техніка: коли її замінять

Компідприємство планує також замінити спецтехніку та перейти до роздільного збирання побутових відходів

В КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” розповіли, що у 2024 році підприємство продовжить облаштовувати майданчики для збирання побутових відходів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Директор КП “КВПВ” Олексій Артикуленко зазначив, що підприємство планує повністю завершити облаштування бетонованих майданчиків з огорожею для контейнерів для збирання побутових відходів. Торік такі майданчики були встановлені в Новобаварському, Холодногірському та частково Слобідському районах, а у 2024 році цю роботу планується продовжити, охопивши усі райони Харкова.

Також підприємство продовжить встановлювати євроконтейнери та оновлювати контейнери-бункери для збирання великогабаритних відходів, експлуатація яких збільшилась в результаті ворожих обстрілів міста.

Крім того, "КВПВ" планує оновити автопарк та відмовитися від спецтехніки країн-агресорів, для початку замінивши її вітчизняною. А як тільки з’явиться фінансова можливість, підприємство закупить сучасний спецтранспорт західних виробників. 

“Попри війну, також плануємо підготувати перехід до роздільного збирання побутових відходів”, - повідомив Олексій Артикуленко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у КП "Харківські теплові мережі" проводить заміну старих транзитних комунікацій.

На компідприємстві пояснили, що торік у Немишлянському районі комунальники переклали 5 км транзитних мереж, більше третини з яких поміняли на пластикові, що не піддаються корозії. У планах на 2024 рік - заміна транзитних комунікацій на 12-ти об'єктах. Зокрема, зараз такі роботи завершуються у підвалі однієї з п'ятиповерхівок. 

Детальніше про ремонтні роботи у Харкові читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться