У Харкові перевірили дитячу поліклініку: деталі (ФОТО)

Які послуги надають у дитячій поліклініці

Міську дитячу поліклініку №1 з робочим візитом відвідало керівництво Департаменту охорони здоров’я. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У міській раді розповіли, що у медзаклад, попри воєнний стан, покращили матеріально-технічну базу та умови надання послуг пацієнтам. “Поліклініка закупила сучасне обладнання для офтальмологічного кабінету, 10 фізіотерапевтичних апаратів, біохімічний аналізатор та лабораторну центрифугу. За підтримки благодійних фондів туди завезли  білірубінометр (детектор жовтухи), лазерний ланцет, холодильники для зберігання  вакцин і генератори”, - зазначили у міській раді. 

Також будівля поліклініки зазнавала пошкоджень упродовж повномасштабного вторгнення. Наслідки обстрілів оперативно усували. Зокрема, спеціалісти замінили 60 вибитих вікон, частково відремонтували покрівлю.

У поліклініці працюють ортопед, травматолог, хірург, педіатри, окулісти, а також функціонує рентген-кабінет і діагностична лабораторія.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Харків отримав за три місяці 2024 року від міжнародних фондів понад п'ять мільйонів доларів на відновлення. Однак кошти використовують з певними особливостями. Як використовують міжнародні інвестиції та які проєкти реалізовують, читайте за посиланням.

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про ситуацію в місті, проблеми з електропостачанням, відновлення роботи громадського транспорту та ситуацію з евакуацією. Що відбувається в Харкові детальніше читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться