У медичних закладах Харкова значні зміни: що відомо

У Харкові відремонтували деякі лікарні та покращили умови перебування пацієнтів

У деяких медичних закладах Харкова впровадили зміни. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, ремонтно-відновлювальні роботи провели у будівлі стаціонару пологового будинку №1, який знаходиться на вул. Отакара Яроша, 3-Б. 

Як повідомили в Департаменті охорони здоров’я, медзаклад був неодноразово пошкоджений внаслідок ворожих обстрілів. Частину ремонтних робіт профінансувала Міжнародна організація з міграції, а решту – виконали за власні кошти закладу. 

Для пацієнтів пологовий будинок відкриє двері у четвер, 1 лютого, о 9:00.

Перевірили також міську клінічну лікарню №13. Там відбулася робоча зустріч заступника міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлани Горбунової-Рубан та в. о. директора Департаменту охорони здоров’я Ігоря Кулика з керівництвом медзакладу.

Вони оглянули тимчасові укриття в будівлях поліклініки та стаціонару, обговорили умови безпеки для пацієнтів і працівників лікарні.

Окрему увагу приділили облаштованому ліфту-підйомнику в будівлі терапевтичного корпусу. Його встановили на прохання медпрацівників. Учасники зустрічі також обговорили фінансову спроможність лікарні в організації надання медичної допомоги хворим.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові планують продовжити відновлення закладів освіти та житлових будинків. За словами мера міста Ігоря Терехова, у Харкові в результаті російської агресії пошкоджено 65% закладів охорони здоров'я, 56% закладів освіти та 35% - культури.

Детальніше про плани з відновлення пошкоджених об'єктів, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться