Комунальні підприємства Харкова запрошують на роботу: беруть переселенців з Куп’янська та Вовчанська

На роботу водіями сміттєвозів чи самоскидів почали брати жінок

КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" надає роботу вимушено переміщеним особам. Зокрема, минулого тижня були працевлаштовані переселенці з Вовчанська та Куп'янська. Також КП готове допомагати у працевлаштуванні демобілізованим захисникам, які мають необхідну кваліфікацію та досвід роботи. За умови наявності вакантних місць вони будуть забезпечені гідними умовами праці.

Серед нових ініціатив підприємства - прийняття на роботу жінок водіями сміттєвозів чи самоскидів.

"Для працевлаштування необхідно мати певну категорію посвідчення водія, досвід роботи протягом одного року та пройти підвищення кваліфікації. З Центром зайнятості досягнута домовленість про те, що таке навчання для жінок-водіїв, які матимуть бажання у нас працювати, буде безкоштовним", - повідомив директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко.

Також СКП "Харківзеленбуд" запрошує на роботу.

Підприємство має вакансії:

- озеленювачів (заробітна плата - від 10,5 тис. грн);

- бухгалтера з нарахування зарплати зі знанням 1С ЗУП (зарплата - до 20 тис. грн);

- слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів на дільницю механізації (зарплата - від 15 тис. грн).

КП пропонує офіційне працевлаштування, своєчасну виплату заробітної плати та соціальні гарантії. Подробиці – за тел. : (057) 725-02-84.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області виявили масове розмноження небезпечних шкідників

Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що за даними спеціалістів Управління фітосанітарної безпеки та контролю в рослинництві на території Слобожанської селищної ради Чугуївського району осередково виявлене масове розмноження та збільшення чисельності небезпечного шкідника. На заселеній площі середня чисельність комах становила 30-40, максимальна – понад 80 екземплярів на кв. м.

На цей час здійснюються заходи для ініціювання запровадження особливого режиму із захисту рослин на території Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області для локалізації та знищення небезпечного шкідника.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться