Жителів Харкова запрошують на роботу: актуальні вакансії

Яких спеціалістів шукають комунальні підприємства Харкова

Питання роботи актуальне завжди, тим більше у період воєнного стану. На комунальних підприємствах Харкова повідомили про наявність вакансій, інформують “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Про наявність вакансій повідомили в СКП “Харківзеленбуд”, КП “Харківблагоустрій”, а в КП “Харківський метрополітен” оголосили про набір на навчання з подальшим працевлаштуванням. 

КП “Харківблагоустрій” запрошує на роботу - пропонує офіційне працевлаштування, своєчасну оплату праці та соціальні гарантії, пільги на оплату житлово-комунальних послуг, забезпечення спецодягом та засобами малої механізації.

picture

СКП “Харківзеленбуд” повідомило про наявність вакансії тракториста, машиністів автовежі та крана, водіїв категорій C, D, E. 

“Пропонується офіційне працевлаштування, повний соціальний пакет та своєчасна виплата заробітної плати”, - йдеться в повідомленні підприємства.

picture

А КП “Харківський метрополітен” проводить набір на навчання за професією “Машиніст електропоїзда”.

На підприємстві уточнили, що зарахування в групу проводиться за результатами співбесіди. Запис на співбесіду проводиться на підставі поданих заявок:

- на електронну пошту: [email protected];

- за телефонами (Пн.- Пт. з 08:00 до 16:00): 730-31-70; 730-31-69; (067) 574-14-73;

- на офіційній сторінці підприємства у Facebook.

Нагадаємо, що у харківському СІЗО під керівництвом кримінального авторитета діяла злочинна група. Яку “роботу” знайшли, читайте за посиланням

Також раніше “Коментарі” повідомляли, яку роботу пропонують жителям Харкова та області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться