Наступ на Харківщині та обстріли житлових будинків: ситуація станом на ранок

Російська армія гатила по житлових будинках та селах з артилерії та авіації

За добу в Харківській області артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 20 населених пунктів, зокрема: Уди, Стрілеча, Вовчанськ, Бударки, Чугунівка, Тополі, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове та інші. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Близько 23:00 відбувся ворожий обстріл с. Вільхуватка Куп’янського району. Внаслідок обстрілу було пошкоджено приватне домоволодіння, господарчі будівлі. Постраждалі відсутні;

О 17:50 керованою авіабомбою обстріляно с. Вільхуватка Куп’янського району. Інформація про пошкодження та потерпілих не надходила.

О 10:00 відбувся ворожий обстріл с. Синьківка Куп’янського району. Влучання по території.

Протягом доби противник двічі спробував наступати в районі Синьківки. Без успіхів для нього.

Також за добу на території Харківської області зведені групи вибухотехніків провели розмінування 9,4 га території, знищили 254 вибухонебезпечні предмети.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області на три дні дали небезпечний прогноз: подробиці

Харківська область буде знаходитися під впливом антициклонічного типу циркуляції, спостерігатиметься контрастна погода: від від’ємних значень у нічні години до позитивних вдень (до 3-8°С тепла), без опадів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

Зазначається, що такі погодні умови сприятимуть повільному таненню снігового покриву, що може призвести у період 24–26 лютого до незначних підйомів рівнів води на річці Сіверський Донець та малих річках Харківської області на 0,1–0,3 м за добу. Вода може досягнути позначок затоплення понижених ділянок заплавних територій річок, що є природним процесом. Оголошено I рівень небезпеки, жовтий.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться