Жителі Харківщини підірвалися на міні: подробиці

Де підірвалися на міні жителі Харківської області

На Харківщині внаслідок підриву на ворожій міні загинули двоє людей. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

Подія сталася 25 лютого близько 16:20 у лісосмузі між Великими Проходами та Слатиним. Внаслідок підриву на ворожому вибухонебезпечному предметі загинули двоє чоловіків віком 32 та 19 років. Загиблі — мешканці селища Слатине. Встановлено, що чоловіки поїхали в ліс пиляти дрова для домашніх потреб. 

За попередніми даними, вони підірвались на протипіхотній міні.

“За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Досудове розслідування — ВП №3 ХРУП №3 ГУНП в Харківській області”, - повідомили в прокуратурі.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харківській області російські війська зосередили свої сили на просуванні до Куп’янська, зі сторони рф укріплюють лінію кордону, підтягують підрозділи росгвардії. Українські Сили оборони також збудували лінію оборони на Лимано-Куп'янському напрямку, зайняли потужні укріплення поблизу Куп'янська. Ілля Євлаш прокоментував ймовірну загрозу прориву оборони поблизу Куп’янська.

Читайте також: Окупанти обстріляли передмістя Харкова: що відомо

У неділю ввечері жителі Харкова чули вибухи. Харківський міський голова Ігор Терехов повідомляв, що ворог завдає ударів. 

Близько 23:00 окупанти завдали два ракетні удари із ЗРК С-300 по смт Пісочин. Під обстріл потрапили два цивільні ангари з зерном. Пошкоджена техніка підприємства: трактори та грузові автомобілі. Потерпілих не зафіксовано.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться