Залишки російського безпілотника виявили на Харківщині (ФОТО, ВІДЕО)

Де виявили ворожий безпілотник

У Харківській області виявили залишки ворожого дрона. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції зазначили, що залишки російського безпілотника знищили спеціалісти-вибухотехніки. 

“Уламки безпілотного летального апарату типу “Герань-2” виявили на території Краснокутської територіальної громади Богодухівського району. На місці виявлено бойову частину безпілотника, яка знаходиться у конструктивному поєднанні з підривачем. Тому відноситься до першої категорії вибухонебезпечних предметів”, - пояснили у поліції.

Спеціалісти знищили небезпечну знахідку на місці виявлення електричним способом підриву за допомогою штатних вибухових матеріалів накладним зарядом.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у лютому українські захисники в Зміївському районі збили ракету Х-59 “ОВОД”. 

“На Харківщині вибухотехніки поліції знешкодили бойову частину російської крилатої ракети. Авіаракета містила майже 300 кілограмів вибухівки. Фахівці зі зведеного загону вибухотехнічної служби Національної поліції України оперативно прибули на місце події”, - повідомили в  поліції. 

Вибухотехніки встановили, що бойова частина ракети вціліла та не здетонувала. Як знешкодили ракету, читайте за посиланням

Також окупанти скинули на Куп'янськ десять авіабомб ФАБ-250 та ФАБ-500 з керованими модулями планування та корекції. Дві з них впали поблизу житлового сектору та не розірвалися. Кожна така “розумна” авіабомба містить в собі 250 або 500 кг смертоносної вибухівки. Як знешкодили авіабомби, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться