Ракета з майже трьома сотнями вибухівки на Харківщині (ФОТО)

У поліції показали, як знешкодили ракету

Харківська область перебуває під постійними ворожими обстрілами, однак сили ППО роблять все можливе, щоб мінімізувати наслідки ударів окупантів. Минулого тижня українські захисники в Зміївському районі збили ракету Х-59 “ОВОД”. Що сталося з ракетою, повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

“На Харківщині вибухотехніки поліції знешкодили бойову частину російської крилатої ракети. Авіаракета містила майже 300 кілограмів вибухівки. Фахівці зі зведеного загону вибухотехнічної служби Національної поліції України оперативно прибули на місце події”, - йдеться в повідомленні поліції.

Вибухотехніки встановили, що бойова частина ракети вціліла та не здетонувала. Перед перевезенням правоохоронці привели у доступний для транспортування стан підривач бойової частини. Після цього бойову частину авіаракети, яка містила приблизно 300 кілограмів вибухівки, поліцейські вивезли на спеціальний підривний майданчик, де надалі знищили.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що днями фрагменти Х-59 поцілили в житловий багатоквартирний будинок та розбили дах. У поліції повідомили, що частини ракети збирали вибухотехніки. Детальніше про наслідки ворожого обстрілу читайте за посиланням.

А тим часом небезпечні боєприпаси виявляють і у мешканців Харківської області. Днями у поліцію заявила 45-річна жінка. Вона поскаржилась на поведінку свого чоловіка - він висловлювався нецензурною лайкою та погрожував фізичною розправою.

Правоохоронці приїхали перевірити інформацію і знайшли у помешканні небезпечні предмети. Детальніше про подію, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться