В одному з районів Харківської області у березні проведуть масштабні перевірки

До чого потрібно готуватися жителям громади

В Лозівському районі проведуть контрдиверсійні заходи СБУ та військових. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Олексіївської громади. 

“Протягом березня місяця СБУ спільно з Силами оборони проводитиме у Лозівському районі антитерористичні (контрдиверсійні) заходи. У ці дні можуть обмежити прохід чи проїзд деякими вулицями, оглядати автомобілі, а також перевіряти документи”, - попередили жителів громади.

Повідомляється, що окрім СБУ у заходах візьмуть участь підрозділи ЗСУ, Нацполіції, Військової служби правопорядку. До виконання завдань вони залучатимуть військову техніку, озброєння та радіотехнічні засоби. Мета заходів – підвищення безпеки мирного населення, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання можливих диверсійних груп, коригувальників та колаборантів. 

“Заходи проводять з урахуванням правового режиму воєнного стану. СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей і належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що посвідчують особу. Також силовики закликають дотримуватися комендантської години, не ігнорувати тривогу і не поширювати інформацію про переміщення або розташування військових, силовиків та їхню техніку”, - йдеться у повідомленні.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у Харкові проводять перевірки в магазинах та вилучають товар. Який товар вилучили в одному з магазинів Харкова, читайте за посиланням.

Також у Харкові та області проводили перевірки небезпечних об'єктів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться