Російська військова техніка та зброя в Харківській області (ВІДЕО)

Як українські захисники знищують ворожу техніку в Харківській області

У Харківській області українські захисники тримають оборону, відбивають ворожі атаки та знищують російську ворожу техніку, зброю, позиції окупантів також і на тимчасово окупованій території. У Державній прикордонній службі України розповіли про результати “полювання” прикордонників, повідомляють “Коментарі”.

“У приціл аеророзвідників бригади Гвардії наступу “Сталевий Кордон” на тимчасово окупованій території Харківщини потрапили: 2 ворожих бліндажі, автомобіль та особовий склад ворога”, - повідомили у Держприкордонслужбі.

Також на Харківщині прикордонники ліквідували інженерну техніку противника. 

“Під час аеророзвідки прикордонники виявили ворожий Камаз-маніпулятор, ним окупанти мали намір здійснити облаштування своїх позицій. За допомогою дрона-камікадзе вантажну машину окупантів вдалося знищити, а військові розбіглися по сторонах. Не дозволимо ворогу нищити нашу землю! Слава Україні! Героям Слава!”, - йдеться у повідомленні служби.

А раніше під час роботи на Харківському напрямку бійці 15 мобільного прикордонного загону “Сталевий кордон” виявили та знищили FPV-дроном російську 152-мм гармату-гаубицю Д-20.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що росія поширює різноманітні фейки про ситуацію в Харкові та Харківській області.

“Ворожі TG-канали поширюють інформацію про те, що на Куп'янському напрямку військові рф буцімто знайшли докази торгівлі органами українських військових. За словами пропагандистів, постійні пункти вилучення органів та відділення частин тіла розташовані в місті Ізюм та селищі Борова Харківської області”, - йдеться в повідомленні Центру.  У Центрі пояснили, що насправді інформація, яку поширюють окупанти, не відповідає дійсності.

Детальніше про ворожі фейки читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться