Окупанти скинули авіабомби ще на один населений пункт: серед загиблих дитина

Внаслідок обстрілу постраждала родина, є загиблі

Харківська область знову під ворожим обстрілом - під прицілом цивільні обʼєкти. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.  

“Годину тому ворог вдарив керованими авіабомбами по селищу Великий Бурлук, що в Купʼянському районі. Є влучання на території залізничного вокзалу”, - повідомив Олег Синєгубов.

Внаслідок ворожого обстрілу загинули двоє людей – чоловік та шестирічна дівчинка, у важкому стані мати дитини. Їй надається меддопомога. 

У поліції зазначили, що 28 лютого о 16:50 до поліції надійшла інформація про обстріл керованими авіабомбами селища Великий Бурлук Куп'янського району. 

“Внаслідок обстрілу загинув 48-річний чоловік, його шестирічна онука отримала тяжкі поранення, від яких померла. На місце події працюють слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України”, - повідомили в поліції.

Також Олег Синєгубов нагадав, що також вдень окупанти вдарили КАБами по місту Купʼянськ. Влучили поряд з кафе, поранення отримали пʼятеро людей. Ще двоє людей – загинули. 

На місцях працюють обласна адміністрація, екстрені служби. Робимо все, щоб якнайшвидше допомогти, ліквідувати наслідки. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що ситуація у Куп'янській громаді залишається складною. Начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін розповів: “З моменту деокупації ситуація залишається досить складною, але наші Захисники дають гідну відсіч загарбникам”.




Джерело: https://t.me/synegubov/8570
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться