В Куп'янській громаді ситуація складна: що відомо

Що відбувається у Куп'янській громаді

Ситуація у Куп'янській громаді залишається складною. Про це розповів начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін, повідомляють “Коментарі”.

“З моменту деокупації ситуація залишається досить складною, але наші Захисники дають гідну відсіч загарбникам”, - зазначив Андрій Беседін.

За його словами, тактика ворога залишається незмінною - це терор мирного населення та руйнування міста. “Ведуться постійні роботи з облаштування укріплень. Продовжуємо заходи з обов'язкової евакуації населення в більш безпечні місця нашої держави. Закликаємо не нехтувати своєю безпекою та життям і здоров'ям своїх близьких”, - зазнави він.

Також, за словами Андрія Беседіна, адміністрація постійно підтримує зв'язок з мешканцями громади, які були змушені залишити власні домівки через російську агресію, та надають необхідну допомогу.

Нагадаємо, що у Харківській області поблизу Куп'янська з осені минулого року не припиняються штурмові дії. Окупанти намагаються прорвати українську оборону. Окупанти постійно намагаються наступати на Куп’янськ, проводячи штурмові дії. Однак минулого тижня інтенсивність наступальних дій дещо зменшилася завдяки нашим воїнам, які щодня нищать ворога та техніку.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що днями кількість ворожих атак на Куп'янському напрямку збільшилась. Станом на ранок 27 лютого в зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” сили оборони відбили 2 атаки противника в районах населених пунктів Іванівка, Табаївка, та ще 20 атак противника в районі населеного пункту Синьківка Харківської області, де ворог, за підтримки авіації, намагався вибити наші війська із займаних позицій.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться