Обстріл Харківської області та наступ на окремих ділянках: що відомо станом на ранок

Бої у двох населених пунктах Харківщини зафіксовано за добу

Минулої доби артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Дворічна, Синьківка, Петропавлівка та інші. Авіаудари ворог наносив по н.п. Бологівка, Осинове, Митрофанівка тощо. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Сьогодні о 01:05 у м. Вовчанськ внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ пошкоджено приміщення складу та 4-х ангарів. Інформації щодо потерпілих не надходило.

Вчора о 22:14 здійснено ворожий обстріл с. Козача Лопань Харківського району, більше семи вибухів. Без постраждалих.

О 22:00 ворог завдав ударів по м. Вовчанськ. Пошкоджено господарчі споруди на території домоволодіння. За 5 хвилин відбувся повторний обстріл. Інформація щодо потерпілих не надходила.

О 14:00 у с. Митрофанівка Куп’янського району внаслідок скидання боєприпасу з ворожого дрону поранення отримали 47-річний чоловік та 45-річна жінка. Стан середній, надана медична допомога.

Близько 13:10 внаслідок ворожого обстрілу БПЛА м. Вовчанськ пошкоджено приватні будинки, 2 автомобілі. Поранена 1 жінка.

Близько 12:45 внаслідок ворожого авіаційного обстрілу ФАБ-500 села Осинове Куп’янського району пошкоджена переправа, поранено чоловіка.

О 8:30 внаслідок ворожого обстрілу с. Синельникове Чугуївського району пошкоджено приватний будинок.

За добу українські захисники відбили 2 атаки противника в районі Петропавлівки та Табаївки.

Упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 31,47 га території, знищили 107 вибухонебезпечних предметів. Розмінування триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Куп’янському напрямку продовжуються м’ясні штурми

Російська армія накопичила на Куп’янсько-Лиманському напрямку приблизно 80 тисяч військових та продовжує штурмувати позиції Сил оборони. Про це в етері "Суспільне. Спротив" розповів начальник пресслужби бригади "Сталевий кордон" Іван Шевцов, інформує портал "Коментарі". Військовий зазначив, що окупанти не змінюють свою тактику на цих напрямках.

Як росіяни використовують свої підрозділи та як кидають їх на вірну смерть – читайте за посиланням.

Читайте також: Громада на Харківщині передала домашню їжу для бійців ЗСУ (ФОТО)

Мешканці села Гусарівка Балаклійської громади згуртувалися, щоб дати відчути нашим захисникам та захисницям тепло та підтримку з дому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

Що передали мешканці громади військовим – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться