Удар Шахедами по Харківщині: в ДСНС показали жахливі наслідки (ФОТО)

Вночі ворог завдав ударів безпілотниками по території навчального полігону на Харківщині

В результаті обстрілу частково зруйнована одноповерхова адміністративна будівля навчального полігону одного з навчальних закладів системи ДСНС. Також горіли конструктивні елементи перекриття та даху даної споруди. Площа пожежі склала близько 150 кв.м. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

До ліквідації наслідків ворожого удару залучалось 2 відділення служби порятунку на автоцистернах. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу та запобігли розповсюдженню полум’я на інші будівлі та хвойний ліс.

Жертв та постраждалих немає.

За даними облпрокуратури, обстріл безпілотниками стався сьогодні близько 00:50 в с. Малинівка Чугуївського району. З місця події правоохоронці вилучили уламки двох БПЛА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Наступ та потужні обстріли: що робиться на Харківщині станом на ранок

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку силами оборони відбито 4 атаки противника в районах населених пунктів Синьківка і Табаївка Харківської області.

Упродовж доби росіяни обстрілювали Ізюмський, Чугуївський, Дергачівський райони області з різних видів озброєння. Внаслідок обстрілів загинув 70-річний чоловік, семеро людей, у тому числі троє неповнолітніх отримали поранення. Пошкоджені приватні домоволодіння, об’єкти цивільної інфраструктури, гаражі, автомобілі.

Читайте також: Прикордонники затримали п’ятьох осіб на старті запливу через Дністер до Молдови

Трьох мешканців Київської та Харківської областей виявив оператор квадрокоптера на "старті запливу" та одразу скоординував рух прикордонного наряду на службовому катері для їх затримання.

Ще двох "плавців" затримали завдяки оперативній інформації на березі річки – чоловіки якраз одягали гідрокостюми та готувалися перепливати Дністер.

Подивитися відео та дізнатися, що чоловікам за це буде – можна за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться