Обмеження та заборони діятимуть завтра в Харкові

Що відомо про наслідки ворожого удару по Харкову

У Харкові 22 березня оголошено Днем жалоби. Про це повідомив сьогодні, 21 березня, в ефірі національного телемарафону Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Він зазначив, що у результаті обстрілу, який стався напередодні, у Харкові загинули п’ятеро людей, ще восьмеро перебувають у лікарні з травмами середньої тяжкості. За словами мера, пошуково-рятувальна операція не припиняється. 

“На знак скорботи за загиблими на будинках та спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій у п’ятницю буде приспущено державний прапор України з чорною стрічкою. Також буде заборонена розважальна музика на ринках, у торгових закладах, об'єктах громадського харчування тощо”, - повідомили у Харківській міській раді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ворожого удару по Харкову зафіксоване влучання у виробниче підприємство. Також внаслідок удару пошкоджені складські приміщення, автомобіль, багатоповерхівка. 

Також під ворожими обстрілами опинилися 15 населених пунктів. Детальніше про наслідки ворожих ударів читайте за посиланням

Після удару у будівлі виникла пожежа та її затягнуто димом.Слідчі та криміналісти з’ясовували, хто був у будівлі на момент атаки. Було вилучено журнали обліку співробітників для з'ясування, скільки людей могли перебувати всередині будівлі під час вибуху. 

Попередньо повідомляли про загоряння на площі понад 2000 кв. м. Перші кадри наслідків ворожої атаки по цивільному підприємству можна переглянути за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться