На місці влучання у Харкові тривають роботи (ФОТО, ВІДЕО)

Під уламками конструкцій можуть бути тіла загиблих людей

У середу, 20 березня, російській війська завдали ракетного удару по Харкову. Ворожа ракета влучили у будівлю підприємства. У четвер на місці влучання тривають роботи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Надзвичайники продовжують ліквідовувати наслідки ворожої атаки. У ДСНС нагадали, що внаслідок ворожого удару по місту напередодні сталися численні руйнування та пожежа в цивільному виробничому підприємстві.

“Наразі тривають роботи з розбирання понівечених вибухами конструкцій будівлі та розчищення усіх поверхів від залишків згорілих виробів з паперу та тканини. Є ймовірність, що під уламками конструкцій можуть бути тіла загиблих людей”, - повідомили у ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 22 березня у Харкові оголошено День жалоби. У результаті обстрілу, за словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, у Харкові загинули п’ятеро людей, ще восьмеро перебувають у лікарні з травмами середньої тяжкості. Які заборони діятимуть завтра у Харкові, читайте за посиланням.

Ситуацію у Харкові після ворожого обстрілу прокоментував президент України Володимир Зеленський. Він вчергове акцентував на необхідності захисту Харкова - для цього потрібні системи ППО. “Ці захисні системи є в партнерів. І партнерам треба зрозуміти, що ППО має захищати життя”, - заявив Володимир Зеленський.

Під ворожі атаки минулої доби потрапив не тільки Харків, а й інші населені пункти Харківської області. Дізнатися детальніше про наслідки обстрілів можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться