Загроза для Харкова: у ХОВА прокоментували ймовірний наступ окупантів

Олег Синєгубов про “заяви” ворогів про Харків

Інформація про ймовірний наступ окупантів на Харків шириться повсякчас. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов прокоментував чергові ворожі “заяви”, повідомляє портал "Коментарі".

Олег Синєгубов зазначив, що за 761 день повномасштабної війни росіяни не змогли в бою захопити жодне велике українське місто. В тому числі й місто Харків. Він підкреслив, що перемогти незламних харків'ян не змогли ані у 2022-му, ані у 2023-му, як і втримати позиції в населених пунктах області. 

“Водночас уже третій рік ми чуємо про те, як Путін хоче взяти Харків. Середньовічна тактика варварів: те, що не можуть взяти на полі битви, — обстрілюють ракетами, літаками та артилерією. Тому божевільні фантазії окупантів супроводжуються щоденними обстрілами цивільного населення. Але знищення будинків мирних людей, це єдине, що можуть вчиняти окупанти від безсилля на фронті. Усі ми маємо єдину і справедливу відповідь на подібного роду "заяви". І її українські захисники щодня доводять на полі бою”, - написав Олег Синєгубов на своїй сторінці у Facebook.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 26 березня вночі та вдень окупанти завдали ударів по Харкову. Окупанти обстріляли цивільні об'єкти, внаслідок ворожих атак ніхто не постраждав. Детальніше про ситуацію і місті читайте за посиланням.

А тим часом у Харківській області російській війська посилили обстріли цивільної інфраструктури. Окупанти руйнують приватні будинки. Через загрози у Харківській ОВА розглядають можливість оголошення примусової евакуації з деяких районів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться