Ігор Терехов розповів про ситуацію в Харкові після обстрілів та роботу метро

Які зміни відбулися в роботі харківського метрополітену

У ніч на вівторок російські військові запустили по Харкову вісім БПЛА Shahed. Про це розповів Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону, повідомляє портал "Коментарі".

Також 26 березня вдень окупанти обстріляли житлову забудову в Шевченківському районі. За словами мера міста, комунальні служби та мешканці працюють над усуненням наслідків атаки. 

За словами очільника міста, що енергетики продовжують відновлювати енергетичну інфраструктуру, яка була пошкоджена через масовані обстріли минулого тижня. 

“Щоб забезпечити харків’ян електроенергією, наші фахівці роблять усе можливе. Ми ввели графік відключень та достроково завершили опалювальний сезон, аби дати змогу енергетикам відновити енергосистему”, - розповів мер.

У понеділок відновили роботу харківського метрополітену. Поїзди курсували з інтервалом 20 хвилин. “Для зручнішого пересування містом у часи пік у харківському метрополітені були зменшені інтервали прибуття поїздів”, - розповів Ігор Терехов.

За словами мера, тепер інтервали складають 12-14 хвилин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові після масованої ракетної атаки та знеструмлення міста розгорнули роботу пунктів незламності. У місті цілодобово працює 74 пункти, там містяни можуть зігрітися, скористатися інтернетом, зарядити гаджети. Що відбувається у пунктах незламності, читайте за посиланням.

А тим часом у Харкові готуються до можливих наслідків ворожих обстрілів - пожеж, спричинених атаками окупантів. Комунальники перевіряють, ремонтують та міняють пожежні гідранти




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться