У Харківській області виявили страшну знахідку

Поліція встановлює особи загиблих та причини їх смерті

На Харківщині продовжують виявляти ймовірних жертв окупантів. Днями останки тіл знайшли між селами Гракове та Мосьпанове Чугуївського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Повідомлення про виявлення останків надійшло до Чугуївського районного управління поліції 25 та 26  березня. Останки виявили під час проведення робіт з очищення території від ворожих вибухонебезпечних предметів.  

Слідчі Чугуївського РУП провели огляд місця події, вилучили речові докази та знайдені рештки тіл.

У поліції пояснили, що попередньо, злочин стався у 2022 році під час окупації населеного пункту. “Чоловік з дружиною та сином їхали автівкою і підірвалися на вибуховому пристрої. Від отриманих травм вони померли на місці”, - повідомили у відділ комунікації поліції Харківської області.

Для встановлення осіб загиблих та причин їх смерті буде проведена судово-медична експертиза. У родича загиблих відібрано зразки ДНК.

“Слідчі дії проводяться  в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі чи довічне ув’язнення”, - йдеться у повідомленні поліції.

Раніше портал "Коментарі" інформував про наслідки ворожих обстрілів, які сталися минулої доби. 26 березня окупанти обстріляли Харків - вдарили крилатою ракетою Х-35У. Обстрілом було пошкоджено будівлю комунального закладу та багатоквартирний будинок. Внаслідок ворожої атаки постраждав 64-річний охоронець.

Читайте також, як начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов прокоментував “заяви” ворога про ймовірний наступ на Харків та область.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться