Ситуація у Харкові ускладнюється: Володимир Зеленський про захист міста

Що допоможе захистити Харків від ворожих ударів

Президент України Володимир Зеленський підбив підсумки березня та окремо прокоментував ситуацію в Харкові, повідомляє портал "Коментарі".

Він зазначив, що тільки за цей березень російській війська застосували проти України понад 400 ракет різних типів, понад 600 “шахедів” і понад 3 тисячі керованих авіабомб. Володимир Зеленський зазначив, що від цього терору потерпають різні міста і села України. І особливо жорстоко Росія бʼє по прифронтових територіях та прикордонних громадах. 

“Наш Харків, більш ніж мільйонне місто, зазнає ударів ракет і дронів з першого дня цієї війни. Тепер російські терористи застосовують ще й авіабомби проти Харкова. Це щоденні знущання і біль, щоденні втрати у місті. Зруйнована критична інфраструктура, щодня руйнування звичайних житлових будинків”, - повідомив Президент України. 

Він наголосив, що всього цього не буде, коли Україна отримає надійні системи ППО, які можуть врятувати життя людей та повернути безпеку містам. “Петріоти” в руках українців довели, що всі форми російського терору можуть програти. І це потрібно – потрібно для нашого Харкова та всіх інших міст і громад, чиє життя зараз під російськими ударами”, - переконаний очільник країни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська пропаганда вигадала черговий фейк про ситуацію в Харкові. Повідомляють нібито про проведення евакуації з Харкова та його околиць через ймовірне оточення міста російськими окупантами.

Читайте також, яких руйнувань завдали масовані ракетні удари по Харкову в березні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться