Росія розганяє черговий фейк про Харків

Що відбувається у Харкові на думку російської пропаганди

Російська пропаганда вигадала черговий фейк про ситуацію в Харкові. У Міністерстві внутрішніх справ України повідомили, що в українському інформаційному просторі з’являються повідомлення нібито від ДСНС України, інформує портал "Коментарі". Повідомляють нібито про проведення евакуації з Харкова та його околиць через ймовірне оточення міста російськими окупантами.

“МВС разом із ЦПД інформує, що вказані публікації є ворожим інформаційним вкидом, спрямованим на дестабілізацію ситуації в Україні. Таким чином російські окупанти, не маючи змоги досягти бажаного на полі бою, намагаються посіяти паніку та хаос в українському суспільстві. Закликаємо вас не довіряти сумнівним джерелам інформації!”, - звернулися до українців у міністерстві. 

Також у МВС запевнили, що наразі Сили безпеки та оборони України надійно тримають позиції вздовж усієї лінії фронту та дають гідну відсіч ворогові, зокрема і в Харківській області. 

“Будьте пильними та не дайте себе ошукати! Все буде Україна”, - порадили в міністерстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про ситуацію в Харкові та прокоментував ймовірну евакуацію з Харкова. Голова Харкова переконаний, що російський агресор проводить інформаційну спецоперацію проти харків’ян. Зокрема, за його словами, це стосується інформації про нібито новий наступ росіян на місто. Детальніше про ситуацію в місті читайте за посиланням.

А тим часом у Харкові та області посилять мобілізаційні заходи. Що зміниться у питанні мобілізації, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться