Олег Синєгубов приїхав у Вовчанськ (ВІДЕО)

У місті триває евакуація місцевого населення

Разом із правоохоронцями начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов організовує евакуацію цивільних жителів сьогодні у Вовчанську. Про це голова ХОВА повідомив на відео, інформує портал "Коментарі".

Він зазначив, що у місті залишається приблизно двісті людей, яких необхідно евакуювати.

"Сили оборони стримують ворога на всіх підходах до міста. Ми обов’язково вистоїмо!" – сказав очільник області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Не рекомендую їздити туди ані волонтерам, ані громадянам" – що сталося на Харківщині

Більше десятка влучань по кузову – всередині цієї машини було троє. Рятувати з Вовчанська людей поїхали з самого ранку. Начальник райвідділу, начальник слідства та оперативник. Вони вижили дивом – врятував броньований автомобіль.

На цій машині їхали за адресою, щоби евакуювати літню жінку та інших, які просили про допомогу. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі". Прямо під будинком поліцейські і потрапили під обстріл. Владислав Єфаров, начальник слідчого відділення, був за кермом. Каже, зупинитися та забрати бабусю росіяни не дали. Подробиці та фото – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині рятувальники ліквідували масштабну пожежу

Уночі в с. Васищево на Харківщині сталося займання у виробничо-складській будівлі на загальній площі 1500 кв.м. про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України. Наразі пожежу ліквідовано. Постраждалих немає. Причина загорання з’ясовується. До гасіння пожежі залучалися 10 пожежних автоцистерн та 60 осіб особового складу ДСНС. ФОТО – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться