Окупанти завдали удару по центру міста на Харківщині (ОНОВЛЕНО)

Є постраждалі через обстріл міста

Окупанти вдарили по центральній частині Чугуєва. За попередніми даними, надійшла інформація про постраждалу жінку. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Відомо, що пошкоджено дитячий садок. Огляд  триває.

ОНОВЛЕНО: Олег Синєгубов о 09:35: "Оновлена інформація щодо обстрілу м. Чугуїв. Загалом постраждали 5 людей. До медичних закладів було доставлено 4 травмованих.

Серед постраждалих 28-річний чоловік та жінки 22, 55, 65, 77 років".

Олег Синєгубов о 10:06: "Кількість постраждалих у Чугуєві зросла до 7.

Госпіталізована 41-річна жінка. Також за допомогою звернулася жінка 42 років. Обидві у середньому стані".

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Станом на ранок начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомив, що загальна обстановка хоч і залишається складною, але стабільна.

"Атакувальний імпульс ворога збито, і попри намагання терористів досягти якихось успіхів, Сили оборони професійно виконують поставлені задачі, стримуючи окупантів в районі Липців, Вовчанська та Стариці, які росіяни за підтримки авіації  атакували з боку Глибокого, Плетенівки та Нової Таволжанки відповідно", – зазначив Сергій Мельник.

Він закликав мешканців Харківщини виїжджати з районів населених пунктів, де оголошена евакуація.

"Терористи не перестають завдавати ударів по житловим будинкам і ваша присутність не тільки не врятує будинок від чергової російської бомби, артилерії чи РСЗВ, а й призведе до трагедії.

Все можна відновити, а ваше життя – безцінне. Тому звертайтесь на лінію "102" до правоохоронців, які подбають про ваше переміщення у безпечне місце", – закликав генерал Мельник.

Читайте також: У Харківській області захисників та захисниць заохочуватимуть матеріально

Сьогодні на сесії Харківської обласної ради ХОВА ініціювала низку важливих рішень, які стосуються підтримки захисників та захисниць. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться