В Харкові третій день тривають пошуково-рятувальні роботи в "Епіцентрі": які результати

Пошуково-рятувальна операція ускладнена значними руйнаціями

Третій день в місті Харкові продовжуються пошуково-рятувальні роботи в гіпермаркеті, який окупанти РФ атакували бомбами 25 травня. Як заявив міський голова Ігор Терехов під час національного телемарафону, на місці трагедії невпинно працюють понад 300 спеціалістів. Серед них - кадри ДСНС, Національної поліції та комунальні служби. Про це повідомили в Харківській міській раді. 

Терехов зазначив, що пошуково-рятувальна операція ускладнена не лише значними руйнаціями, а й частими сигналами повітряної тривоги, що змушують рятувальників тимчасово призупиняти свою роботу. 

"На жаль, пошуково-рятувальна операція ускладнена значними руйнаціями. Крім цього, в Харкові дуже часто лунають сигнали повітряної тривоги, під час яких фахівці припиняють роботи", - зазначив Ігор Терехов. 
Наразі відомо, що загинула одна жінка, ще 17 осіб отримали поранення. 

Читайте також: Компанія "Епіцентр К" підтримає родини загиблих та постраждалих у Харкові Родини всіх, хто загинув під час ворожого удару по торговельному центру отримають по 1 млн грн. Про це повідомили у компанії "Епіцентр К", інформує портал "Коментарі". Всі витрати на поховання компанія візьме на себе. Сім'ям, де залишаються неповнолітні діти, Епіцентр виплачуватиме допомогу на кожну дитину у розмірі 10 тис. грн на місяць до досягнення 18 років. Всім постраждалим буде надане повне медичне забезпечення, компенсовані витрати на лікування та реабілітацію. Подробиці – за посиланням.
Раніше “Коментарі” писали, що учора о 23:05 окупанти вдарили по Боровій Ізюмського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Горіли два житлові будинки. Постраждав 70-річний чоловік, госпіталізований із вибуховими пораненнями. За іншою адресою виникла пожежа на відділенні "Нової Пошти".





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться