ЗСУ почали бити по території рф західною зброєю – військові

Сили оборони почали працювати західною зброєю по РФ, це дає плоди, каже військовий

У зв’язку з наданням дозволу на застосування всієї номенклатури озброєння по території РФ, ЗСУ почали вражати ті місця, де противник тримає свої резерви, де накопичує легкоброньовану та броньовану техніку. Про це в етері національного телемарафону повідомив командир батальйону “Ахіллес” 92-ї ОШБр Юрій Федоренко.

Він зазначив, що з цих місць ворог проводить ураження, зокрема, міста Харкова, використовуючи установки С-300 та С-400 та має величезну кількість різних засобів радіоелектронної боротьби, радіоелектронної розвідки, ППО тощо.

"Сили оборони почали спрацьовувати, і це дає свої перші плоди. Противник об’єктивно зараз знаходиться в стані, коли вони переглядають необхідність, як треба діяти надалі щодо можливості окупації Харківської області.

Оскільки у зв’язку з комплексною роботою Сил оборони із застосуванням вогневих засобів противник на поточний момент зазнає достатньо суттєвих втрат в усьому – і в живій силі, і в техніці, і в засобах“, – зазначив Юрій Федоренко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні у Харкові будуть перебої з водою

КП "Харківводоканал" у понеділок, 3 червня, проведе ремонтні роботи на водоводі на вул. 23 Серпня.

Як повідомили на підприємстві, у зв'язку з цим з 9:00 до 24:00 водопостачання здійснюватиметься зі зниженим тиском у частині будинків на території Шевченківського району. Також на підприємстві нагадали харків'янам про необхідність мати достатній запас води для першочергових потреб.

Де саме будуть перебої з водою – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харківській області відкрили підземну школу

У Люботині відкрили першу в області підземну школу. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"Ворог продовжує чинити терор мирного населення та нищити цивільні об'єкти Харківщини. Наше першочергове завдання – вберегти життя людей, а найголовніше – дітей. Укриття найвищого класу безпеки А-4 розраховане на 400 людей. Загальна вартість – майже 73 мільйони гривень. Кошти — фонд ліквідації наслідків збройної агресії та обласного бюджету", – сказав Олег Синєгубов. Освітній простір буде використовуватися під час літніх канікул для надолуження освітніх втрат. Дирекція закладу наразі розробляє графік навчання у кілька змін, додав начальник Харківської ОВА.

Наскільки безпечна школа та фото – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться