У Харкові провели евакуацію: є загиблі (ФОТО)

У Харкові сталася надзвичайна подія, через яку загинула жінка

9 червня о 17:26 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у 9-поверховому житловому будинку на вул. Золочівській, що у Холодногірському районі міста Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

На місці події рятувальники встановили, що горить квартира на дев’ятому поверсі будинку. В ході гасіння пожежі з верхніх поверхів було евакуйовано 25 осіб. На жаль, на пожежі загинула 45-річна мешканка квартири, де сталася пожежа.

О 18:38 загоряння локалізовано на площі 50 кв.м, та о 20:21 – ліквідовано.

На місці події було задіяно 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 25 чоловік особового складу ДСНС. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Новий графік відключення світла діє у Харкові та області

В АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень на 8-14 червня для Харкова та Харківської області. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

Читайте також: Поліцейські сектору ювенальної превенції районного відділу поліції провели профілактичні бесіди з відпочивальниками на міському пляжі Харківщини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Де саме проводили рейди та що на контролі – читайте за посиланням.

Люди повертаються садити городи: як проходить евакуація на Харківщині

За останні кілька тижнів з Куп'янського району перестали евакуюватися люди, розказав в етері Суспільного керівник Куп'янської РВА Андрій Канашевич, інформує портал "Коментарі". За його словами, люди навпаки повертаються працювати на городах: "Можна сказати, що за останні декілька тижнів ситуація не змінюється — по евакуації у нас йде цифра "0"".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться