Ворог на фронті продовжує штурмувати Вовчанськ: де ще триває наступ

Окупанти штурмують Сили оборони на Харківщині з різних напрямків

На Харківському напрямку за минулу добу відбулися чотири безуспішні атаки ворога в районах Вовчанська та Глибокого. Українські військові продовжують проводити заходи щодо посилення оборонних позицій та рубежів. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

На Куп'янському напрямку противник намагався відтіснити наші підрозділи із займаних позицій в районах населених пунктів Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане та Берестове. Успіху не мав.

Втрат позицій і територій не допущено, зазначив голова ХОВА.

Всього із 10 травня евакуювали 11 тисяч 767 людей із Чугуївського, Харківського, Богодухівського районів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Учора ворог завдав масованих авіаударів по житловим кварталам міста Харкова. В результаті обстрілів пошкоджено житлові та господарчі будівлі, сталися пожежі. Є постраждалі.

Під завалами одного з житлових будинків опинився чоловік 1947 р.н. Рятувальники за допомогою спецінструментів дістались до чоловіка та визволили його. Надалі бригадою екстреної медичної допомоги його  госпіталізовано до лікарні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Що стало з чоловіком – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові сталася трагедія: загинула дитина

Учора у Харкові в Немишлянському районі сталася трагедія – вода забрала життя 8-річної дитини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Трагедія сталася учора на Петренківському водосховищі міста Харкова, потонув хлопчик 2015 р.н.

Водолази ДСНС виявили тіло дитини на відстані близько 30 метрів від берега.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться