Вночі у Харкові був потужний вибух: мер Терехов повідомив про «прильот»

Близько опівночі у Харкові було чутно потужний вибух

Близько 23:50 у Харкові було чутно вибух. Попередньо, ворог застосував КАБ для обстрілу. Про це учора вночі повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Пізніше мер повідомив, що внаслідок удару по Харкову сталося влучання по закладу дитячого відпочинку у Шевченківському районі. Зруйновано один з корпусів. Постраждалих немає.

Сьогодні вранці начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що влучання сталося в Київському районі міста і також зазначив, що постраждалих немає.

Також очільник ХОВА повідомив про обстріли області за добу.

17 червня 02:30 Ізюмський р-н, Борівська громада, с. Борівська Андріївка. Пошкоджено приватне домоволодіння та господарчі споруди.

15:26 Ізюмський р-н, Борівська громада, с. Піски Радьківські. Внаслідок ворожого авіаобстрілу пошкоджено 4 будинки, автівка швидкої. Постраждали 3 особи: хлопець 13 років, чоловік та жінка.

14.31 с. Шийківка Ізюмського району. Внаслідок ворожого авіаційного обстрілу пошкоджено 4 приватні будинки, господарчі споруди, автомобіль.

16 червня 14:30 Ізюмський р-н, Борівська ТГ, с. Дружелюбівка. Внаслідок обстрілу було пошкоджено 8 приватних будинків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Фахівці Харківської міської філії "Газмережі" 19 червня будуть проводити ремонтно-відновлювальні роботи на підземному газопроводі у Салтівському районі міста. У зв’язку з цим тимчасово буде припинено газопостачання мешканцям деяких будинків цього району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії.

Адреси – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться