Штурмові дії тривають на Харківщині: де намагається просунутися ворог

Ситуація на фронті лишається складною, проте контрольованою

На Харківському напрямку окупанти пʼять разів атакували в районі Вовчанська. Три штурмові дії агресора відбито нашими захисниками. На даний час два боєзіткнення ще продовжуються. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Купʼянському напрямку противник здійснив чотири спроби відтіснити наші підрозділи із займаних позицій в районах населених пунктів Синьківка, Степова Новоселівка та Берестове. Дві атаки ворога успішно відбито, тривають бойові зіткнення біля Синьківки та Степової Новоселівки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв: мер Харкова Ігор Терехов повідомив про влучання у місті сьогодні вночі. Окупанти поцілили ймовірно КАБом по дитячому оздоровчому закладу. Чи є постраждалі – читайте за посиланням.

Читайте також: Фахівці КП "Харківські теплові мережі" розробили та виготовили металевий бліндаж для захисників. Як повідомили на підприємстві, бак підживлення теплоцентралі з товстої сталі вагою 15 тонн, який роками витримував тиск у 20 атмосфер, перетворився на підземну капсулу життя для військових.

Харківські комунальники називають розробку унікальною, проте ще минулого року подібні капсули виготовляли на одному з металургійних підприємств країни. Перший бліндаж вже поїхав на позиції військових. Решту – теж найближчим часом відправлять на фронт.

Харків’ян попередили про небезпеку

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 17 червня опублікували у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі".

За даними синоптиків, на добу 17 червня по області та місту очікується гроза. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий. Прогноз погоди на день по місту Харків та Харківській області 17 червня – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться