Внаслідок сьогоднішніх обстрілів є загиблі та поранені

Окупанти обстріляли село у Харківському районі, є загиблі й постраждалі: поліція працює на місці влучання

Попередньо, КАБ влучив у житловий будинок. 49-річна жінка отримала смертельні поранення, 60-річному чоловіку надають допомогу медики. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

19 червня до поліції надійшло повідомлення про обстріл села Вільхівка Харківського району. Окупанти вдарили по населеному пункту, імовірно, двома КАБами. Зафіксоване пряме влучання у будинок. Також зазнали руйнацій й інші будівлі по вулиці.

Працівники слідчо-оперативної групи, криміналісти та вибухотехніки прибули на місце події для надання допомоги та фіксації злочину проти громадян.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним вбивством) Кримінального кодексу України.

Також за даними ХОВА, внаслідок обстрілів села Новоосинове Курилівської громади Куп’янського району поранено дві цивільних жінки. Ушпиталено в медичний заклад.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

У Харкові пролунав вибух: що відомо

У Харкові близько 16:22 пролунав потужний вибух. До цього у Повітряних Силах ЗСУ повідомлялося про те, що на Харків прямує керована авіабомба.

Спостерігачі повідомляють, що після вибуху в одному з районів міста видно задимлення.

Ігор Терехов о 16:52: "Уточнення по денному удару. Було два КАБи, обидва поцілили по відпочинковому дитячому обʼєкту на околиці міста. Постраждалих за попередньою інформацією немає".

Читайте також: У Харкові світло вимикатимуть і вночі

У зв'язку зі складною ситуацією в Об'єднаній енергосистемі України графік погодинних відключень (ГПВ) може бути задіяний також у нічний час. Про це повідомили в АТ "Харківобленерго", інформує портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться