Окупанти атакують за підтримки авіації: що робиться на фронті Харківщини

На Куп’янському напрямку ворог намагається витіснити підрозділи Сил оборони

Українські військові продовжують рішуче давати відсіч спробам противника просунутися в глибину нашої території, завдають йому ефективного вогневого ураження, виснажуючи по всій лінії фронту.

Від початку минулої доби на фронті відбулося 122 бойових зіткнення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Впродовж доби авіація, ракетні війська і артилерія Сил оборони уразили 13 районів зосередження особового складу та три пункти управління противника.

На Харківському напрямку окупанти за підтримки авіації шість разів безуспішно атакували в районах Липців та Вовчанська.  За попередньою інформацією, з початку доби втрати ворога склали 96 окупантів загиблими та пораненими, знищено танк, три артилерійські системи та 11 автомобілів.  Уражено 18 укриттів особового складу, два місця зберігання боєприпасів та сховище з пально-мастильними матеріалами.

На Куп’янському напрямку противник здійснив 11 спроб відтіснити наші підрозділи із займаних позицій в районах населених пунктів Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане та Кругляківка. Вісім атак ворога успішно відбито, тривають три бойові зіткнення біля Степової Новоселівки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

157 мільйонів на трасу, що веде до російського кордону: у Службі відновлення пояснили

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області оголосила торги на проведення поточного ремонту дороги Т-21-03 Харків — Золочів — контрольно-пропускний пункт “Олександрівка” очікуваною вартістю 156,7 млн грн. Це траса, що веде до українсько-російського кордону.

У тендерній документації зазначено, що мова йде про аварійні роботи. Ремонтні роботи в основному включають засипання пробоїн та ліквідацію вибоїн. У Службі пояснили, що це за тендер.

Читайте також: У Харкові світло вимикатимуть і вночі

У зв'язку зі складною ситуацією в Об'єднаній енергосистемі України графік погодинних відключень (ГПВ) може бути задіяний також у нічний час. Про це повідомили в АТ "Харківобленерго", інформує портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться