Що робиться у Вовчанську та чи є скупчення окупантів поблизу кордону – розповіли у ХОВА

Олег Синєгубов повідомив про ситуацію у Вовчанську та заблокованих окупантів на одному з міських підприємств

Завдання наших військових – завдати противнику ураження на Липецькому і Вовчанському напрямках, знищивши максимальну кількість живої сили, військової техніки та озброєння. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"Ситуація у місті Вовчанськ мінлива. Там йдуть вуличні бої. Дійсно, кілька десятків окупантів заблоковані на одному з промислових підприємств у місті Вовчанськ. Вони намагаються прорватися, однак постійно несуть втрати", - зазначив начальник Харківської ОВА.

Він повідомив, що всі накопичення сил противник одразу кидає на штурми на Липецькому й Вовчанському напрямках.

"Дійсно, кілька днів ми фіксували затишшя з боку ворога, однак нарощення сил триває. Так само це відбувається і на Куп’янському напрямку. Ворог атакує хвилями - після певного нарощення сил окупанти одразу кидають на штурм всі свої війська", – говорить начальник Харківської ОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На рідну землю повернулося 90 військовополонених – є з Харківського напрямку

На рідну землю повернулися зокрема 32 нацгвардійця, 18 прикордонників, 17 представників Військово-морських Сил, 15 бійців ЗСУ та 8 тероборонівців.

Зокрема, вдалося повернути 59 Оборонців Маріуполя, з них 52 бійця, що вийшли з “Азовсталі”. З полону визволено 5 нацгвардійців, які охороняли ЧАЕС.

Читайте також: По Харкову вперше вдарили авіабомбою КАБ-250, яка коштує близько 100 тисяч доларів

Очільник Харківщини Олег Синєгубов зазначає, що це значно дешевше, ніж інші ракетні системи: наприклад, "Калібри", які коштують близько $10 мільйонів. Так само С-400 — це біля $2 мільйонів, якщо брати С-300 — до $500 тисяч коштує одна ракета.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться