У Харкові внаслідок обстрілів постраждали діти та молода жінка

Сьогодні у Харкові лунали вибухи

За добу ворог випустив по Харківщині 29 керованих авіабомб — під обстрілами були майже всі райони області. Про це в етері "Єдиних новин" розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"За щойно оновленою інформацією, у Харкові внаслідок сьогоднішнього обстрілу вибуховою хвилею травмовані 26-річна жінка та двоє дітей 12 та 15 років. Вони отримали акубаротравми". – прокоментував Олег Синєгубов обстріл Харкова, який стався сьогодні близько 16 години.

З Куп’янського напрямку евакуювали 9 дітей з родинами. Залишаються на території двох громад, де передбачена евакуація, ще 11 дітей. Це села Дорошівка та Моначинівка.

Усього із 10 травня із Липцівського, Вовчанського та Богодухівського напрямків евакуйовано 12 101 людина.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Шість собак та 20 котів у двох спеціалізованих автобусах перевезли до Львівського центру порятунку тварин зі Старосалтівської та Вовчанської громад. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Помічник начальника ГУНП в Харківській області з гуманітарних питань В’ячеслав Марков разом із волонтерами благодійного фонду "Домівка врятованих тварин" вивезли з території прифронтових Старосалтівської та Вовчанської громад Харківської області тварин, що залишилися без нагляду.

Що далі буде з тваринами – читайте за посиланням.

Читайте також: 30 військовослужбовців, які відзначились у боях на Харківському та Бахмутському напрямках, отримали нагороди від генерал-полковника Олександра Сирського. А саме, Золотий Хрест, Срібний Хрест та відзнаки Міністерства оборони України: медалі "За сприяння Збройним Силам України", "Захиснику України", "За сприяння обороні" та нагрудні знаки "Знак пошани". Про це повідомили у Держприкордонслужбі України, інформує портал "Коментарі". Фото з нагородження – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться