Новий антирекорд: Харківська область під масованим обстрілом

Харківщина під прицілом: 513 обстрілів за добу – свідчення відчаю ворога

Харківська область пережила наймасштабніший обстріл за весь час війни. За минулу добу російські окупанти завдали 513 ударів по регіону, використовуючи весь арсенал наявних засобів. 

Оперативно-тактичне угруповання "Харків" повідомило, що обстріли були зосереджені на півночі області. Ворог застосовував різноманітні види озброєння, намагаючись завдати максимальної шкоди мирному населенню та інфраструктурі.

Незважаючи на безпрецедентний тиск, українські військові продовжують тримати оборону та давати гідну відсіч агресору.

"513 обстрілів — це свідчення того, наскільки сильно ворог боїться нас. Але ми не просто виживаємо під ворожим вогнем, ми перемагаємо. Ми відстоїмо свою землю і обов'язково покараємо всіх, хто зазіхнув на нашу свободу!" — йдеться у повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що протягом доби, з 28 на 29 липня, російські окупанти вдарили по п'яти населених пунктах Харківської області. На щастя, серед мирного населення постраждалих немає, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов. Під вогнем опинилися села Стецьківка та Симинівка, а також місто Куп'янськ. У Стецьківці артобстріли пошкодили приватні житлові будинки та лінію електромереж. У Симинівці внаслідок влучання КАБа було пошкоджено житловий будинок.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Харківська область залишається гарячою точкою на фронті. Незважаючи на тяжкі втрати в живій силі та техніці, російські війська продовжують активні бойові дії та штурми позицій Збройних Сил України (ЗСУ). Про це розповів командир батальйону ударних БПАК "Ахілес" 92-ї окремої штурмової бригади Юрій Федоренко в ефірі телеканалу "Еспресо".



Джерело: https://t.me/otukharkiv/436
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться