ЗСУ на Харківщині вдарили по техніці окупантів (ВІДЕО)

Прикордонники в Харківській області продовжують нищити ворожу техніку та війська

У Харківській області українські захисники продовжують тримати оборону та нищити ворога. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

Прикордонники бригади Гвардії наступу “Сталевий Кордон” продовжують щоденну кропітку роботу зі знищення ворога на українській землі. “На тимчасово окупованій території Харківщини ударними дронами прикордонники прицільно нанесли ураження по ворожому спостережному пункту та бойовій техніці окупантів”, - йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Також в Держприкордонслужбі повідомили, що на Харківщині аеророзвідники бригади “Сталевий Кордон” виявили ворожий бліндаж та ювелірно залетіли в нору до окупантів дроном-камікадзе. “Втрати ворога уточнюються”, - написали прикордонники.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що загрози для жителів Харкова з півночі зараз немає. Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" поінформував начальник служби зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних військ Збройних сил України Володимир Фітьо.

Так він відповів на питання про те, що росіяни можуть спробувати зробити відволікаючий маневр - наступ із Бєлгорода на Харків, щоб відтягнути частину військ з Куп'янського напрямку. За словами Володимира Фітьо, кількість російських військ, які знаходяться на північному кордоні, відстежується. За його словами, у даний час зробити якісь приховані переміщення сил і засобів для обох сторін фактично неможливо. 

Детальніше про ситуацію в Харківській області читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться