На Харківщині після обстрілу знайшли авіабомбу (ФОТО)

На приватне подвір'я впала 250-кілограмова бомба

Після обстрілу Харківської області виявили авіабомбу, яка не розірвалася. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Сапери знищили смертельну знахідку. У ДСНС нагадали, що окупанти напередодні вкотре завдали цинічного удару по мирному селищу Великий Бурлук Куп’янського району.

“Одна з керованих авіабомб впала на приватне подвір’я, спричинивши пошкодження надвірних забудов, проте, на щастя, не розірвалася”, - повідомили рятувальники.

Надзвичайники повідомили, що сапери ідентифікували нерозірваний боєприпас як КАБ-250, вилучили його і знищили на спеціально підготовленому майданчику поза межами населеного пункту з дотриманням правил безпеки.

“Страшно навіть уявити масштаби трагедії, якби ця 250-кілограмова купа металу вибухнула”, - зазначили у ДСНС.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що ворожі війська продовжують обстрілювати Харківську область. Минулої доби окупанти обстріляли близько 18 населених пунктів. Ворог обстріляв житлову, критичну та соціальну інфраструктуру. Внаслідок атаки було пошкоджено адмінбудівлю, ЦНАП, приватні домоволодіння. Детальніше про наслідки обстрілів читайте за посиланням

А тим часом росія, ймовірно готується до масштабного наступу у Харківській області.  Йдеться про підготовку близько 500 танків, понад 600 бойових машин та щонайменше 40 тисяч окупантів. У Харківській ОВА відреагували на припущення західних ЗМІ. 

Начальник ХОВА Олег Синєгубов наголосив, що Збройні сили готові до будь-яких подальших сценаріїв, дій противника та швидкого реагування на результати розвідки. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться