У Харківській області ввели додаткову заборону

Обмеження впровадили у зв'язку з безпековою ситуацією

Ситуація в Харківській області ускладнюється - ворожі війська постійно обстрілюють мирні населені пункти, нищать цивільну інфраструктуру. З огляду на безпекову ситуацію, на Харківщині ввели додаткову заборону, повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію голови Первомайської міської ради Миколи Бакшеєва. 

Він звернувся до мешканців громади та представників ЗМІ та повідомив, що за інформацією СБУ, з метою дестабілізації сталого функціонування логістичних маршрутів, окупанти вчиняють постійні обстріли транспортної інфраструктури Харківського регіону.  

“З метою забезпечення заходів сталого функціонування об’єктів критичної інфраструктури автодорожньої галузі регіону, заборонено висвітлення інформації стосовно проведення ремонтних робіт з відновлення функціонування мостів та створення тимчасових переправ на території Харківської області”, - повідомив голова міськради.

Нагадаємо, що у Харківській області на лінії бойового зіткнення йдуть важкі бої. Днями видання Forbes опублікувало інформацію про ймовірну підготовку російських військ до масштабного наступу. За даними закордонних журналістів, окупанти підготували близько 500 танків, понад 600 бойових машин та щонайменше 40 тисяч військових. 

“Російська армія до березня цього року планує повністю захопити Донецьку та Луганську області, й частину Харківської області до річки Оскіл", - опублікувало інформацію видання. 

Раніше "Коментарі" повідомили, що окупанти завдали чергового удару по цивільній інфраструктурі. Про наслідки обстрілу читайте за посиланням

На місці влучання продовжують виконувати аварійно-рятувальні роботи




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться