Немовля з Золочева стало 523 дитиною, яка загинула на війні

Дитина була разом з мамою в готелі на Харківщині, коли прилетіла російська ракета

Двомісячний хлопчик у Золочеві став 523 дитиною, яку вбили росіяни в Україні. Про це повідомив начальник Харківського гарнізону генерал Сергій Мельник, інформує портал "Коментарі".

е лише ті випадки за період повномасштабного вторгнення, про які ми знаємо, адже невідомою залишається ситуація на окупованій частині нашої країни", – підкреслив генерал Мельник.

Окрім цього 1217 дітей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Найбільше постраждало дітей у таких областях: Донецькій - 508, Харківській - 328, Херсонській - 146, Київській - 130, Дніпропетровській - 111, Миколаївській - 101, Запорізькій - 100, Чернігівській - 72, Луганській - 67.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Двомісячну дитину вбили ракетою на Харківщині

6 лютого близько 2:30 у Золочеві Богодухівського району внаслідок двох ударів окупантів ракетами С-300 зруйновано триповерховий готель. Про це портал "Коментарі" повідомляє з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Загинув двохмісячний хлопчик. Дитина народилася 4 грудня 2023 року. 

Три жінки 21, 28 та 39 років з вибуховими травмами та осколковими пораненнями госпіталізовані в лікарню, в тому числі і мати загиблої дитини. Росіяни вночі вдарили двома ракетами С-300. Пошкоджено сім приватник будинків, 19 об'єктів цивільної інфраструктури (магазини, кафе, кіоски), 2 адмінприміщення, щонайменше 5 цивільних авто.

Нагадаємо, що сьогодні вночі окупанти здійснили обстріл Шахедами по Харківській області. У вогні опинилися будівлі готелю, ресторану та інших цивільних об'єктів. 

Одне з влучань зафіксовано на території ресторанного комплексу: відбулась пожежа площею 300 кв. м. Постраждав 46-річний охоронець, від госпіталізації відмовився.

У прокуратурі показали ранкові фото наслідків обстрілу Шахедами на Харківщині.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться