Під час обміну полоненими повернулися додому два військовослужбовці з Харківщини

Під час 51 обміну полоненими додому повернулося 100 українців

Напередодні відбувся 51-й обмін військовополоненими, в межах якого Україна повернула 100 своїх людей.

Серед них – 2 жителі Харківської області. Обидва служать у лавах Національної гвардії. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Один захисник з Харкова, інший проживає в Чугуївському районі.

Нагадаємо, що 31 січня обміняли 11 жителів Харківської області.

1 лютого стало відомо про ще трьох військовослужбовців із Харківщини, які були серед звільнених під час 50-ого обміну полоненими. Загалом – 11 жителів області.  Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків". Раніше очільник області повідомляв про 8 жителів Харківщини, яких Україна повернула додому.

"Звільнено з полону три мешканця Харківського району, двоє жителів Харкова, два жителя Чугуївського району, а також один боєць із міста Ізюм. Це чинні військовослужбовці, які проходять службу в лавах ЗСУ, Нацгвардії та прикордонної служби", – повідомляв Олег Синєгубов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Газові мережі, житлові будинки, готелі та підприємства: де сталися прильоти на Харківщині

За добу на Харківщині артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове, Уди, Стрілеча, Вовчанськ, Бударки, Чугунівка, Тополі та ін.

Окупанти завдавали авіаударів по населеним пунктах Стариця, Іванівка, Кислівка. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 5 атак біля Синьківки та Іванівки, де ворог намагався прорвати оборону наших військ. 

Де сталися прильоти в області за добу та які наслідки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться